2019. június 15., szombatÍme a legújabb termés...  Felül antológiák, 

alul a saját köteteim.  Útjelző fényeim 2015., 
Mennyei üzenet 2017.,  Mesél az idő  2019.  

Az antológiák is
gyönyörűek, értékes írásokkal!
Elérhetőségeim:  b.irenke@invitel.hu  és  06-30-412-4080

2019. március 5., kedd

Megjelent MESÉL AZ IDŐ

Tetemes idejű vajúdás után megjelent  végre hetedik önálló kötetem:    

MESÉL AZ IDŐ  címmel.  Kiadója: Infoszponzor Kft. KOMÁROMI János  Tolna. 

Idézet az Ajánlásból:Ajánlom a kötetet mindazoknak, akik tudnak mások történeteiből okulni, akik szeretnek szórakozni, kellemes és hasznos időtöltésre vágynak. 

2019. február 16., szombat

TKM ARANYKÖNYVE !!!

Tájak- Korok -Múzeumok ARANYKÖNYVE  1977-2015 ig.  Megemlékezés egykori természetjáró családokról, -  az egyesület egykori vezetőiről, a közös túrákról, kirándulásokról. Sajnos sokan nincsenek már közöttünk...  Férjem néhai Zsitvai József, 1999-ben haza települt  Magyarországra; "József a világjáró 76 évesen írta meg életrajzi regényét, Tornyosnémetitől Dél-Afrikáig címmel."   Írja Haraszti Gábor úr a Klub jelenlegi nagy tiszteletre méltó vezetője. 

2018. december 11., kedd

ABLAK A NAPRA ANTOLÓGIA

 Megjelent az ABLAK A NAPRA   a Napkorong Irodalmi Klub szerzőinek alkotásaiból. Helen Bereg Szerkesztőnek Gratulálunk az értékes kiadványhoz!Harmincöt alkotó munkáit tartalmazza a kötet, verseit, novelláit, fotóit.             A könyv végén a szerzők fotói láthatók, rövid bemutatkozással. Az általam írt esszé: Életről és halálról.

KÉZEN -FOGVA ANTOLÓGIA 2018

Info- Szponzor  Kft. kiadványa az értékes kötet,  Komáromi János  szerkesztésében. Szerzőcsoportok alkotását tartalmazza az antológia. Mi, legkedvesebb alkotótársaimmal szerepeltünk  mindig, az évek folyamán;  Pataki Katalin Glica gyöngyösi  író,  természetfotós,  Nógrády Andor képzőművész, író, és jómagam.Ez évben Nógrády tanár úr Barátunk búcsút intett e földi létnek, íme ketten maradtunk.                              Pataki Katalin az EGY CSÓNAKBA SZÁLLTUNK című novellával,  Borsos Irén pedig: a MANCI VALLOMÁSA,  és a PÁNIK című egypercesekkel képviseltette magát a kötetben. 
A könyv ára:  2950.-Ft. Kapható: InfoSzponzor Kiadó: TOLNA  

2018. november 30., péntek

Ú T O N Irodalmi antológia

Ú T O N  vagyunk elindulástól a megérkezésig, születéstől a halálig, a kapcsolat kezdetétől a lezárásáig, változás vágyától a beteljesülésig... aztán kezdődhet egy másik út... Gyakran  az "útonlevés" az egyetlen lehetőség arra, hogy új dolgok kerüljenek életünkbe; új ismeretségek, új kapcsolatok, hogy új ismereteket, új tapasztalatokat szerezzünk... mondja Komáromi János a kötet  Szerkesztője,  Kiadója. A kötet negyven alkotónak, a témában írt munkáját tartalmazza."A könyv csodálatos utazás a múltba és a jövőbe" (Jókai Mór)

M E G J E L E N T !!!

KLÁRIS '18 Irodalmi antológia  150 alkotó versét, novelláját,  képzőművészeti alkotásait találjuk a kötetben...   Az antológia ugyan olyan gyönyörű,  és értékes, mint eddig minden évben, immár  huszonnegyedik alkalommal!                                          Örülök, hogy írásaim is részei a kötetnek;  a BIZALOM  és a
KERTI PARTI TANULSÁGOKKAL címmel.