2021. augusztus 8., vasárnap

"Hálás vagyok a szép és boldog életért, amelyben részem volt. Igaz, csak egy csepp vagyok  a tengerben, és a nagy Egészben...         Majd újjáéledünk  unokáinkban, dédunokáinkban, a zúgó szélben, a felhőben, vagy a harmatcseppben, a virág mosolyában..."

A könyv elérhető még  a pásztói könyvesboltban, és nálam. De kortárs írók, költők dedikált köteteire is szívesen cserélem!  Mobiltelefon számom: (30)-412-4080


  
 

2021. augusztus 6., péntek

OTTHONOK ANTOLÓGIA

 

M E G J E L E N T

Otthonok irodalmi antológia

Komáromi János szerkesztésében, 

az Info-Szponzor  Kft. alkotása;   

huszonhat szerző írásait tartalmazza a kötet; a témában írott megható történetekkel...  

Köszönöm, hogy három írásommal én is köztetek lehetek!  

2021. február 22., hétfő

KORTÁRS KÖRKÉP iRODALMI ANTOLÓGIA

A Kortárs körkép csodás kötete, az online írókurzus  anyagából született nagy sikerű alkotás!
"Az igazi történetíró maga az élet. Az írók és költők azok, akik  hűséges íródeákként lejegyzik mindazt, amit hallanak, látnak, éreznek és gondolnak, hogy elmeséljék a holnapnak, mi történt ma, milyen volt élni itt és most." (Bakos József)  Legjobb írásaim is helyet kaptak a kötetben.                        

 

2021. február 19., péntek

JELEK 2020 IRODALMI ANTOLÓGIA

 A JELEK 2020 irodalmi antológia  az algyői Könyvtár rendezésében készült, Több mint 300 oldalé, és számtalan szerzö műveit foglalja magában. 

"Az igazi írás mindig, s ma is abból származik,  hogy valaki, akinek valami roppant nagy fájdalma van: ki akarja ezt kiáltani, hogy megkönnyebbüljön tőle... Szépen megírni csak azt, ami fáj..." (Móricz Zsigmond)

2020. december 20., vasárnap

ÍGY ÍRUNK MI !

Íme kedvenc antológiám az ÍGY ÍRUNK MI  VIII. kötet !        

 A Holnap Magazin kiadása Bakos József szerkesztésében.     Több írásom is helyet kapott  ebben a szép köteteben. Akit érdekel, még  van belőle!  Tel: (30)-412-4080


 

2020. szeptember 8., kedd

KLÁRIS  '20 antológia  
Az URÁNUSZ Kiadó gondozásában jelent meg az idei Kláris antológia... ímmár a huszonhatodik.  
Szerkesztette  Györgypál Katalin 

135 szerző,  380 oldalon, mely írók, költők és képzőművészek munkáit tartalmazó kötet. 

 Ebben a nyugtalan világban sokunknak a művészet az irodalom a menedék....                                      Saját írásom: Visszapillantás és meditáció címmel szerepel a kötetben, mely valójában az Unokámhoz írt "levél"
   
 
 

Az ÉLET irodalmi antológia  a folyton elmúlásról és a folyton újjászületésről...   Csodálatos  antológia  az Infoszponzor Kiadása Komáromi János szerkesztésében...   Negyven szerző munkái 380 oldalon  Tisztelet és Köszönet  a Kiadónak! 
Életünk  címmel  írtam meg gondolataimat a halálról...